onsdag 17 november 2010

Kladdkaka

Skolan fortsätter som vanligt, känner mig ganska säker ändå, har knappt haft några fel när vi gjort övningarna så det ska gå bra.. Har muntliga i morgon kväll!
Drama i skolan, tjejerna är osams som bara den.. Känns verkligen som att vara tillbaka på högstadiet när alla snackar skit om alla sen är man bästisar nästa stund. Uh, är så sjukt glad att man inte behöver vara med i det!
Bakade nyss en kladdkaka som blev mest en bulle (och därför får ni inte se den..)men var så galet gott.. Vi ska göra en ny på söndag med mer choklad. Får se om det blir bättre, det tror jag i alla fall för ju mer choklad desto godare!!!!!!
Blir att plugga lite nu och sen siesta med Paradise Hotel.. Om det slutar regna blir det en powerwalk för jag har fortfarande ont i benen... ursch! Hoppas det har gått över tills i morgon bara! Eller, i morgon.. spelar ju ingen roll.. hinner inte träna då i alla fall. På fredag SKA det vara borta i alla fall, annars kanske jag måste åka på massage hos någon supersnygg kille.. Vad synd!
Un beso

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar